Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Somalia

Proprietate de vânzare în Somalia

Somalia este un stat din Africa de Est situat în Cornul Africii. Se învecinează cu Djibouti spre nord, cu Etiopia spre vest și cu Kenya către sud-vest.

Capitala sa este Mogadishu.

Situația de pe piața imobiliară din Somalia nu este ușoară din cauza războaielor civile din țară din 1991, dar, în ciuda acestui fapt, este unul dintre sectoarele în creștere ale economiei somaleze.

Dacă sunteți în căutarea de proprietăți de vânzare în Somalia, factorii cheie pentru cererea de dezvoltare imobiliară includ stabilitatea politică care a creat un mediu favorabil și, ca urmare, a atras străini să cumpere proprietăți de vânzare în Somalia.

Există diverse oportunități de investiții în acest sector, datorită creșterii construcției de proprietăți rezidențiale și apartamente și alte spații.

Pentru cei care doresc să cumpere proprietăți de vânzare în Somalia, revenirea păcii și formarea unui guvern federal au adus stabilitate economiei, ceea ce înseamnă că zona este sigură pentru investiții pe termen lung. Guvernul investește în infrastructuri precum drumurile, căile ferate, porturile și căile de comunicație.

Cele mai interesante orașe din punct de vedere al pieței imobiliare și numărul de proprietăți de vânzare în Somalia sunt Berbera, Mogadishu și Bosaso.

Orașul Berbera este strâns legat de trecutul său mercantil și orașul este încă cunoscut ca portul principal al cornului Africii.

Mogadishu este capitala, oferă mai multe oportunități de proprietate spre vânzare în Somalia, dar situația nu este încă ușoară și oferta nu este foarte largă.

 Bosaso este un oraș foarte plin de viață, are aproximativ 700.000 de locuitori și este în continuă creștere.

Au fost construite noi școli și infrastructură, iar Dubaiul a contribuit investind milioane de dolari în aeroportul local.

 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB